Víno nás spojuje. Přijďte do kina a vyhrajte!

Prožijte páteční pohodový večer v Městském kině v Novém Boru se sklenkou vína a francouzským filmem s názvem Víno nás spojuje. Každý zletilý návštěvník na projekci 15. září od 20 hodin získá sklenku vína zdarma a může si tak film vychutnat plnými doušky. Snímek s podtitulem „láska je jako víno, musí uzrát“, nás provede krásným prostředím burgundských vinic, které skrývají tajemství jedné vinařské rodiny. Blíží se vinobraní a také čas rozhodnutí. Díky filmu nahlédneme do zákulisí vzniku vína.

Všichni, kteří zhlédnou film „Víno nás spojuje“ v novoborském kině od 15. do 18. září, mají šanci vyhrát roční předplatné časopisu Wine&Degustation! První návštěvníci si mohou odnést jedno ukázkové číslo časopisu domů. Vstupenky jsou slosovatelné a po každé projekci stačí na zadní stranu napsat své jméno, e-mail a vhodit do soutěžního boxu u pokladny kina.

Rezervace míst jsou možné i přes internetové stránky kina www.kulturanb.cz/kino, nebo lze vstupenky rovnou zakoupit v předprodejních místech společnosti Kultura Nový Bor, s.r.o.

Ilona Rejholcová
jednatelka Kultura Nový Bor, s.r.o.

Datum poslední aktualizace: 12.09.2017 23:07